PALVELUT

Ortopedinen osteopatia

Osteopaatti on tuki- ja liikuntaelinsairauksien asiantuntija. Kyseessä on Valviran rekisteröimä terveydenhuollon ammattihenkilö. Osteopaatin työssä tärkeää on löytää oikea syy vaivoihin ja tunnistaa mahdollisen jatkohoidon tarve. Osteopaatin työn perusta on tarkka haastattelu ja kliininen tutkiminen.
Hoitoina käytetään terapeuttisen harjoittelun ohjaamista asiakkaalle ja manuaalista terapiaa eli nivelten manipulaatioita ja mobilisaatioita sekä erilaisia pehmytkudosten hoitotekniikoita. Hyvin oleellista on myös asiakkaan ohjeistaminen vaivan suhteen, eli miten asiakas voi omilla arjen toimillaan parantaa tilannettaan.

Terapeuttisen harjoittelun ohjaus sisältää erilaisia asiakkaan kotona tai esim. työpaikalla
suorittamia liikeharjoituksia, lihasten venytyksiä ja vahvistuksia tai nivelten itsemobilisaatioita. Terapeuttisen harjoittelun tavoitteena on tukea kehon omaa paranemisprosessia ja estää mahdollisten uusien oireiden syntyminen.

Voimaharjoittelu

Voimaharjoittelu on fyysistä aktiivisuutta, joka oikein toteutettuna johtaa voimantuotto-ominaisuuksien kehittymiseen. Voimaharjoittelusta onkin hyötyä niin tavan tallaajalle kuin eri urheilulajien edustajille. Voimaharjoittelulla voidaan parantaa fyysistä suorituskykyä ja muokata kehonkoostumusta. Osteopaatin näkökulmasta katsottuna taas sillä voidaan parantaa terveyttä ja hyvinvointia. Voimaharjoittelu sopii kaikenikäisille, ja yksilöllisesti rakennettu harjoitusohjelma ja sen noudattaminen soveltuvat yhtälailla vammojen kuntoutukseen kuin kuntoiluun ja urheiluun.

JANI.jpeg

Terapeuttinen harjoittelu

Terapeuttinen harjoittelu on asiakkaan suorittamaa aktiivista kuntouttavaa harjoittelua, jonka tavoitteena on vähentää kipua, parantaa ihmisen toimintakykyä sekä edistää kuntoutusprosessia. Harjoittelulla hoidetaan erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön toimintahäiriöitä, kuten esim. selkä- tai niskakipuja. Kuntoutus voi sisältää muun muassa lihasvoimaa, nivelten liikkuvuutta tai hengitys- ja verenkiertoelimistön suorituskykyä parantavia harjoitteita. Terapeuttinen harjoittelu on tutkitusti toimiva ja kustannustehokas hoitomuoto suuressa osassa tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia. Harjoitteet räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan tilanne huomioon ottaen. 

HINNASTO

VASTAANOTTOKÄYNTI

45 min .......... 65€

60 min .......... 75€

75 min .......... 85€

Voima- ja kuntosalivalmennus on aina yksilöllistä ja hinta määräytyy asiakkaan tavoitteiden ja tarpeiden mukaisesti. Lisätietoa saat ottamalla yhteyttä.

Lisätietoa vastaanottokäynnistä löydät täältä!