Voimavalmennus Helsinki

Suorituskykyä, voimaa ja onnistumisia

Voimavalmennus

Haluatko kasvattaa lihasmassaa, parantaa elämänlaatuasi tai kohentaa terveyttäsi? Valmentajan avulla aloittelijan on helppo ottaa oikeat suoritustekniikat haltuun. Kokeneempi treenaaja taas hyötyy siitä, että valmentaja tekee kaiken suunnittelun puolestasi – sinun tarvitsee vain treenata.

 

Henkilökohtainen valmennus sisältää alkukartoituksen, harjoitusohjelman sekä sovitun määrän kahdenkeskeisiä harjoituskertoja. Saat myös käyttöösi ilmaisen valmennussovelluksen.

 

Valmennuksen hinta 89 € / 60 min.

Tekniikkatunnit

Jännittääkö jalkakyykky? Jääkö maastaveto väliin, koska sen tekniikkaa mietityttää? Ei hätää sillä moni kokenutkin treenaaja painii samojen ajatusten kanssa. Tunnin aikana perehdymme kuntosaliliikkeiden oikeaoppiseen tekniikkaan. Taustastasi riippuen yhden tunnin aikana ehdimme perehtyä syvällisesti 1-2 kuntosalilla tehtävään liikkeeseen, kuten esimerkiksi maastavetoon ja penkkipunnerrukseen. Oikeanlaisella suoritustekniikalla saat liikkeistä tehokkaampia ja turvallisempia; optimoiduilla tekniikoilla voimme vähentää akuuttien loukkaantumisten sekä pikkuhiljaa kehittyvien rasitusperäisten kiputilojen mahdollisuutta.

 

Tekniikkatunnin hinta 89 € / 60 min.

Etävalmennus

Junnaavatko tulokset paikallaan tai kaipaatko uutta näkökulmaa treenaamiseen? Etävalmennus on mainio vaihtoehto sinulle, joka hallitset jo perusteet, mutta kaipaat valmentajan tukea päivittäiseen tekemiseen ja tasannevaiheiden selättämiseen. Ilmaisen testauksen ja keskustelujemme perusteella laadin sinulle henkilökohtaisen harjoitusohjelman, jota päivitän viikoittain. Saat käyttöösi valmennusaplikaation, josta löytyy päiväkohtaisten treenien lisäksi myös mm. harjoitteiden suoritustekniikat. Etävalmennukseen sisältyy rajaton yhteys valmennussovelluksen, puheluiden ja WhatsApp-viestien välityksellä.

 

Etävalmennuksen hinta on alk. 125 € / kk. Etävalmennettavalle kk-maksun lisäksi treeni valmentajan kanssa 75 € / kerta.

Pienryhmävalmennus

Onko yksin treenaaminen tylsää? Etkö tiedä, mitä salilla tulisi tehdä? Pienryhmävalmennus voi silloin olla sinulle sopiva vaihtoehto. Pienryhmässä käymme tarkasti läpi tärkeimpien liikkeiden, kuten maastavedon ja jalkakyykyn suoritustekniikat, jotta nostamisesta tulisi turvallista ja tehokasta. Opit treenaamaan monipuolisesti vapailla painoilla niin, että valmennuksen jälkeen sinulla on täysi luottamus siirtyä omatoimiseen harjoitteluun. Pienryhmään mahtuu 3-4 henkilöä, tarpeen vaatiessa enemmänkin. Ryhmässä treenaaminen on helppoa, hauskaa ja edullista. Pienryhmävalmennuksen hinta määräytyy osallistujien ja keston mukaan. Valmennus voidaan myös räätälöidä vastaamaan juuri sinun toiveitasi ja tavoitteitasi. Ota rohkeasti yhteyttä niin kerron sinulle tarkemmin valmennuksesta.

Voimaharjoittelusta on hyötyä jokaiselle.

Iästä, elämäntilanteesta tai liikunta- ja urheilutaustastasi riippumatta myös sinä voit hyötyä voimaharjoittelusta. Vahvistamalla tuki- ja liikuntaelimistöäsi voit itse vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi muunmuassa vähentämällä ja ehkäisemällä kipua aiheuttavia vaivoja. Panostaminen vahvaan kehoon on vakuutus tulevaisuuttasi varten.

 

Voit varata ajan ilmaiseen konsultaatioon, jossa käymme läpi tilanteesi sekä tavoitteesi, ja tutustumme kuntosaliin, jonka jälkeen suunnittelemme harjoitusohjelman vastaamaan juuri sinun tarpeitasi ja tavoitteitasi.

Lue blogistani lisää voimaharjoittelusta