Osteopaatin vastaanotto Metsälässä, pari minuuttia Pasilasta

Takaisin blogeihin

heinäkuu 2023

2 minuuttia

Nyt osteopaatin vastaanotto Metsälässä! 1.5.2022 alkaen siirsin vastaanottoni valmennuskeskus R5 Athletics and Healthin tiloihin Metsälään, osoitteeseen Läkkisepäntie 11, 00620 Helsinki. Osteopatiasta hoitomuotona voit lukea lisää tästä aiemmin kirjoittamastani blogikirjoituksesta.

Metsälä sijaitsee vain parin minuutin ajomatkan päässä Pasilasta. Osteopaatin ja voimavalmentajan töiden lisäksi toimin myös opettajana Pasilassa sijaitsevassa Suomen Urheiluhierojaopistossa, näin ollen lyhyt ajomatka Metsälän ja Pasilan välillä onkin jo tullut enemmän kuin tutuksi.

Nyt osteopaatin vastaanotto Metsälässä! Osteopaatti Patrick Nyström seisoo kädet puuskassa. Hänellä on päällään valkoinen kauluspaita ja hän hymyilee.

Osteopaatin vastaanotto Metsälässä R5 Athletics and Healthillä

R5 Athletics and Health on vuonna 2010 perustettu liikunta- ja terveyspalveluihin erikoistunut valmennuskeskus, josta löydät saman katon alta pitkän liudan erilaisia palveluita. Terveyspalveluita tarjoaa joukko raudanlujia terveydenhuollon ammattihenkilöitä ja palveluiden joukosta löytyy fysioterapiaa, jalkaterapiaa sekä hierontaa – ja nyt myös osteopaatin vastaanotto Metsälässä.

Liikuntapalvelut ovat myös hyvin monipuoliset keskittyen voima-, fysiikka- ja kestävyysvalmennukseen – noin 600 neliön erittäin hyvin varusteltu kuntosali juoksuratoineen tarjoaa mahtavat puitteet tähän. Tarjolla on sekä henkilökohtaista valmennusta että pienryhmävalmennnusta. R5:ssä tehdään lisäksi kuntotestausta, joten esim. maksimaalisen hapenottokyvyn testaus onnistuu mainiosti.

Voimavalmennus

Itse tarjoan osteopaatin vastaanoton lisäksi R5:n tiloissa myös voimavalmennusta. Asiakkainani on kaikenlaisia ihmisiä kilpailevista voimanostajista aina kuntoliikkujiin. Voimavalmennuksen parissa teen henkilökohtaista valmennusta sekä pienryhmä- ja etävalmennusta – näistä saat lisätietoa ollessasi minuun yhteydessä. Voimaharjoittelun lukuisista terveyshyödyistä olen myös kirjoittanut blogipostauksen, jonka suosittelen lukaisemaan.

Laadukkaat tilat

Suoraan hoitotilastani aukeaa kuntosali, jossa toimin tarpeen vaatiessa myös osteopatia-asiakkaideni kanssa. Kaikenkaikkiaan sekä vastaanottotilat että kuntosali ovat Metsälässä erittäin laadukkaat, tarjoten huikeat puitteet niin vastaanotto- kuin valmennustyöhönkin – olenkin lievästi ilmaistuna innoissani tästä uudesta työkuviosta.

Nainen työntää kelkkaa kuntosalilla Metsälässä. Osteopaatti seisoo hänen edessään, nojaa polviinsa ja katsoo naista hymyillen.

Osteopaatin vastaanottoni sijaitsee siis Metsälän puolella, kuitenkin ajomatkaa esim. Pasilasta on vain pari minuuttia ja Käpylän juna-asemakin sijaitsee aivan kivenheiton päässä. Paikalle pääsee myös kätevästi bussilla eri puolilta Helsinkiä. Autoileville ihmisille taas löytyy ilmaisia parkkipaikkoja runsaasti suoraan valmennuskeskuksen edestä. Tervetuloa voimavalmennukseen tai tsekkaamaan osteopaatin vastaanotto Metsälässä!

Osteopaatti pitää käsissään muovista selkärankaa