Osteopaatin vastaanotto muuttaa Metsälään

Takaisin blogeihin

heinäkuu 2023

2 minuuttia

Kevään tulon myötä alkavat puhaltamaan myös uudet ammatilliset tuulet. 1.5.2022 alkaen siirrän osteopaatin vastaanottoni valmennuskeskus R5 Athletics and health Oy:n tiloihin Metsälään, osoitteeseen Läkkisepäntie 20b, 00620 Helsinki. R5 Athletics and health on vuonna 2010 perustettu liikunta- ja terveyspalveluihin erikoistunut valmennuskeskus, josta löydät saman katon alta Helsingin Metsälässä pitkän liudan erilaisia palveluita. Terveyspalveluita tarjoaa joukko raudanlujia terveydenhuollon ammattihenkilöitä ja palveluiden joukosta löytyy osteopatiaa, fysioterapiaa, jalkaterapiaa sekä hierontaa.

Liikuntapalvelut ovat myös hyvin monipuoliset keskittyen voima-, fysiikka-, urheilu-, ja kestävyysvalmennukseen – erillinen valmennustila sekä 200 neliön erittäin hyvin varusteltu kuntosali tarjoavat mahtavat puitteet tähän. Kuntosalille saa luonnollisesti myös ostettua jäsenyyksiä. Tarjolla on sekä henkilökohtaista valmennusta että pienryhmävalmennnusta ja ryhmäliikuntaa. Metsälässä tehdään lisäksi kuntotestausta, joten esim. maksimaalisen hapenottokyvyn testaus onnistuu mainiosti.

Itse tulen osteopaatin vastaanoton lisäksi tarjoamaan Metsälän tiloissa voimavalmennusta, eli toukokuun alusta alkaen löytyvät kaikki tarjoamani palvelut saman katon alta. Voimavalmennuksen parissa teen henkilökohtaista valmennusta sekä pienryhmä- ja etävalmennusta – näistä saat lisätietoa ollessasi minuun yhteydessä. Suoraan hoitotilastani aukeaa 100 neliön valmennustila, jossa toimin tarpeen vaatiessa myös osteopatia-asiakkaideni kanssa. Kaikenkaikkiaan tilat ovat Metsälässä erittäin laadukkaat, tarjoten huikeat puitteet niin vastaanotto- kuin valmennustyöhönkin – olenkin lievästi ilmaistuna innoissani tästä uudesta työkuviosta.

R5 Athletics and health Oy:n tilat sijaitsevat siis Metsälän puolella, kuitenkin kävelymatkaa Käpylän juna-asemalta on vain pari minuuttia. Paikalle pääsee myös kätevästi bussilla eri puolilta Helsinkiä. Autoileville ihmisille taas löytyy ilmaisia parkkipaikkoja runsaasti suoraan valmennuskeskuksen edestä. Tervetuloa siis osteopaatin vastaanotolle Metsälään!